Een uniek en opvallend logo laten maken?

Laat dat maar aan ons over!

Laat je merk opvallen tussen je concurrenten

Wordt onthouden

In een zee van concurrentie wil jij natuurlijk dat jouw merk blijft hangen in het hoofd van de klant. Met een uniek logo en met de juiste kleuren zullen klanten jouw bedrijf nooit meer vergeten.

Huisstijl

De kleuren en vormen van het logo geven jouw merk persoonlijkheid en een eigen identiteit. Door consistent te zijn en deze stijl overal terug te laten komen op social media en briefpapier valt jouw bedrijf nog beter op.

Professionaliteit

Jij wilt toch ook professioneel overkomen? Het logo is namelijk hét gezicht van jouw merk en vaak de eerste indruk die klanten krijgen van jouw merk. Laat daarom een goede eerste indruk achter met een professioneel logo.

Bekijk hier ons portfolio

Hoe gaan we te werk? Heel simpel!

1. Neem contact op of kies een pakket en vul het formulier in.

2. Wij gaan aan de slag en leveren binnen enkele werkdagen het resultaat.

3. Na de oplevering gaan we samen kijken welke aanpassingen er nodig zijn.

Logo pakketten

Kies het pakket dat het beste bij jouw bedrijf past!

Logo pakket

249,-

ex. btw

Logo + Brand style guide

599,-

ex. btw

Brand style guide

399,-

ex. btw

Veelgestelde vragen

De levertijd bedraagt tussen de 2 en 5 werkdagen. Het kan helaas soms voorkomen dat het erg druk is en de levertijd iets langer is. Als dit het geval is zullen we dit altijd op de website vermelden!

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met het opgeleverde logo. In dit geval gaan we samen kijken wat we kunnen verbeteren. We zullen dan onbeperkt aanpassingen maken totdat jij 100% tevreden bent!

Als je niet zeker weet welk pakket het beste bij je past mag je ons altijd een appje sturen. Je kunt de knop rechtsonder op het scherm gebruiken of via ons nummer +31658841309.

Er zijn inderdaad veel bedrijven die logo’s aanbieden voor €50,- euro of minder. Deze logo’s zijn vaak automatisch gegenereerd door een computer programma waardoor het logo niet uniek zal zijn. Onze logo’s worden allemaal met de hand gemaakt door creatieve designers wat ervoor zorgt dat er veel aandacht wordt besteed aan het op maat maken van het logo voor jouw bedrijf/merk.

Graphic Space is opgericht in juli 2019 met als doel bedrijven te helpen met branding en zich te onderscheiden van de concurrentie.

Graphic Space bestaat uit een team van meerdere designers en copywriters. Gecombineerd hebben we al meer dan 25+ jaar ervaring!